Alles over een Gezonde Leefstijl Op School

Informatiebijeenkomst stimuleringsregeling Fit, Veilig en Gezond Werken

8 december online vanaf 15.00 uur

Heb jij oog voor duurzame inzetbaarheid en vitaal werknemerschap van mbo (middelbaar beroepsonderwijs )-studenten? En zoek je naar mogelijkheden om dit in je opleiding te verwerken? Gezonde School biedt daar in het schooljaar 2023-2024 kansen voor, met de stimuleringsregeling Fit, Veilig en Gezond Werken.

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid staat centraal voor de werknemer van de toekomst. Het mbo heeft daar een belangrijke rol in. In het mbo kunnen studenten optimaal voorbereid worden op de toekomstige arbeidsmarkt door ze bewust te maken van het belang van vitaal werknemerschap en hun eigen duurzame inzetbaarheid. Met als ultiem doel: een leven lang gezonde en veilige arbeidsparticipatie van onze toekomstige beroepsbeoefenaars.

Wat de stimuleringsregeling biedt

Gezonde School biedt een interessant pakket aan met de stimuleringsregeling Fit, Veilig en Gezond Werken, zodat je goed kunt uitpakken binnen je school of opleiding. Zo kun je Gezonde school-activiteiten aanschaffen en taakuren van de Gezonde School-coördinator vergoeden. Je krijgt ook begeleiding en advies op gebied van Fit, Veilig en Gezond Werken van een arbodeskundige én een Gezonde School-adviseur. Kijk voor meer informatie op Gezondeschool.nl/fvgw.

Online informatiebijeenkomst

Wie interesse heeft in de stimuleringsregeling Fit, Veilig en Gezond Werken, kan 8 december om 15.00 uur een online informatie bijeenkomst bijwonen. Aanmelden kan tot 5 december. Heb je je aangemeld, dan ontvang je op 5 december een link voor de bijeenkomst, die via Teams plaatsvindt. Heb je voor die tijd al vragen, dan kun je contact opnemen met Emma Kuijer via e.kuijer@mboraad.nl of 06 - 59 83 77 46.