Alles over een Gezonde Leefstijl Op School

Vijftiende Nationale Buitenspeeldag op woensdag 8 juni

Initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon

Buitenspelen is superbelangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseren Jantje Beton & Nickelodeon ieder jaar de Buitenspeeldag. Dit is dé middag waarop ze vieren wat zo belangrijk is: buitenspelen! De Buitenspeeldag 2022 is op woensdag 8 juni.

Op een landkaart op de website van Jantje Beton is te zien dat er al 472 evenementen zijn aangemeld.

Hoe werkt het?

Wil je iets organiseren bij jou in de buurt? Leuk! Het is heel simpel. Volg deze stappen en vergeet je niet aan te melden voor het buitenspeelpakket!

Stap 1 Vind een plek

Wat is nou dé perfecte plek om een Buitenspeeldag te organiseren in jouw buurt. Dat weet jij het beste. De speeltuin, een rustige straat of toch het schoolplein van die ene school…

Stap 2 Trommel de buurt op

Zodra je de plek voor de Buitenspeeldag hebt gevonden, is het tijd om de buurt op te trommelen voor de Buitenspeeldag 2022. Dus… vertel erover op school, de sportvereniging of aan alle buren om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken. Welke activiteit ga je organiseren?

Stap 3 Meld je aan!

Hoe leuk is het als jouw Buitenspeeldag activiteit op de website komt te staan? Het enige waar je daarvoor hoeft te doen is deze hier aanmelden!

Heb je toch nog vragen? Kijk dan hier voor een overzicht met veelgestelde vragen.