Alles over een Gezonde Leefstijl Op School

Events

Glos Educatief organiseert in samenwerking met Arko Sports Media regelmatig kennissessies en studiereizen rondom een gezonde leefstijl op school. Jaarlijks bezoeken we met zo’n 50 deelnemers uit het onderwijs en vanuit verschillende kenniscentra inspirerende voorbeelden en scholen in Europa. Zo bezochten we o.a. in 2019 IJsland, 2018 Noorwegen, in 2017 Denemarken en in 2015 Schotland.

Studiereis Dynamische Schooldag Denemarken is vol en verzet naar het najaar. Exacte data volgen.

GLOS Educatief, Arko Sports Media en de KVLO organiseren in het najaar 2020 de Studiereis Dynamische Schooldag Denemarken. Tijdens de studiereis komt de dynamische schooldag op drie niveaus aan de orde:

  • We bekijken de huisvesting en zien de beweegvriendelijke en uitdagende schoolomgeving zowel binnen als buiten.
  • We ervaren invulling van het curriculum via brainbreaks (bewegend leren tijdens de lessen) en outdoor learning.
  • We horen hoe in Denemarken samenwerking op lokaal niveau tussen scholen, sportclubs en gemeenten wordt ingezet om bewegen te stimuleren.

Doelgroep

  • Bestuurders en directeuren scholen PO en VO
  • Vertegenwoordigers van sportservicebureaus en buurtsportcoaches
  • Beleidsmedewerkers van gemeenten en provincies (sport, welzijn, maatschappelijk vastgoed)
  • Vakleerkrachten LO
  • Vertegenwoordigers van intermediaire (sport)organisaties
  • Leveranciers van beweegoplossingen (sport- en speeltoestellen)

Bekijk het volledige programma

Najaar 2020 of voorjaar 2021: Studiereis Schotland

In verband met het coronavirus is het nog niet zeker wanneer de studiereis rondom het thema gezonde leefstijl op school met bestemming Schotland zal plaatsvinden. Meer informatie over deze reis volgt tzt. Je kunt wel vast je belangstelling kenbaar maken door een mail te sturen naar tilly@gloseducatief.nl.

Cursus Presenteren kun je leren

Spreken voor een groep is leuk om te doen en kan inspirerend werken. Maar niet iedereen ervaart dat ook zo.

Veel mensen zien er tegen op. Overtuigend presenteren is inspirerend voor jezelf en voor anderen. Jouw boodschap komt binnen en blijft hangen.

Met onze trainingen en modules leren we je te presenteren met overtuiging en inspiratie. Dankzij verschillende uitdagende oefeningen die je wegwijs maken in de wereld van de presentatie. Je presenteert zelf en kijkt naar leerzame voorbeelden. Je krijgt op verschillende manieren feedback op jouw stijl, tevens via videotraining. We geven je bagage mee om bij jezelf te blijven, met je nervositeit om te gaan en tips om presentatiemiddelen effectief te gebruiken.

Meer weten?