Alles over een Gezonde Leefstijl Op School

Events

Glos Educatief organiseert in samenwerking met Arko Sports Media regelmatig kennissessies en studiereizen rondom een gezonde leefstijl op school. Jaarlijks bezoeken we met zo’n 50 deelnemers uit het onderwijs en vanuit verschillende kenniscentra inspirerende voorbeelden en scholen in Europa. Zo bezochten we o.a. in 2018 Noorwegen, in 2017 Denemarken en in 2015 Schotland.

September 2020: Studiereis Schotland

Ook in 2020 organiseren Glos Educatief en Arko Sports Media weer een studiereis rondom het thema gezonde leefstijl op school. De bestemming is dan Schotland, waar gezonde leefstijl onderdeel is van het curriculum. Meer informatie over deze reis volgt tzt. Je kunt wel vast je belangstelling kenbaar maken door een mail te sturen naar tilly@gloseducatief.nl.

Cursus Presenteren kun je leren

Spreken voor een groep is leuk om te doen en kan inspirerend werken. Maar niet iedereen ervaart dat ook zo.

Veel mensen zien er tegen op. Overtuigend presenteren is inspirerend voor jezelf en voor anderen. Jouw boodschap komt binnen en blijft hangen.

Met onze trainingen en modules leren we je te presenteren met overtuiging en inspiratie. Dankzij verschillende uitdagende oefeningen die je wegwijs maken in de wereld van de presentatie. Je presenteert zelf en kijkt naar leerzame voorbeelden. Je krijgt op verschillende manieren feedback op jouw stijl, tevens via videotraining. We geven je bagage mee om bij jezelf te blijven, met je nervositeit om te gaan en tips om presentatiemiddelen effectief te gebruiken.

Meer weten?