Alles over een Gezonde Leefstijl Op School

Kenniscentrum Sport en Glos Educatief gaan contentsamenwerking aan

Partners willen richting onderwijs kennisdelen, inspireren en informeren

Kenniscentrum Sport en Glos Educatief gaan een contentsamenwerking aan met als doel kennisdelen richting het onderwijs. De twee partners willen op deze manier het onderwijs inspireren en informeren over een gezonde leefstijl op school.

Zowel Petra Winkes, communicatieadviseur bij Kenniscentrum Sport, als Tilly de Jong, eigenaar van Glos Educatief, zijn verheugd over de samenwerking. Winkes: “De thema's die Glos Educatief via onder meer www.gezondeleefstijlopschool.nl uitlicht, sluiten goed aan op de thema's van Kenniscentrum Sport. Door deze contentsamenwerking delen we onze kennis effectief met relevante doelgroepen.” De Jong: “Glos Educatief wil relevante kennis rondom de thema’s van gezonde leefstijl makkelijk toegankelijk maken voor het onderwijs. Met Kenniscentrum Sport hebben we een contentpartner die kwalitatief hoogstaande kennis met ons kan delen richting het onderwijs. Dit alles om het onderwijs te inspireren en informeren rondom een gezonde leefstijl op school. Ik ben dan ook zeer blij dat we samen gaan optrekken in die kennisdeling.”

Over Kenniscentrum Sport

Kenniscentrum Sport brengt actueel wetenschappelijk onderzoek over sport en bewegen samen met ervaringen uit de praktijk en deelt deze via tal van manieren, onder meer via de website Allesoversport.nl. Daarnaast ondersteunt en adviseert Kenniscentrum Sport professionals bij hun vraagstukken, keuzes en doelen op het gebied van sport en bewegen met name binnen de domeinen gemeenten, sport, onderwijs en zorg.

Over Glos Educatief

Glos Educatief is een full service educatief projectbureau en content creator. Glos Educatief ontwikkelt on- en offline lesmaterialen in eigen beheer, maar ook voor o.a. stichtingen, kennisinstituten, sportbonden, bedrijven en overheidsinstellingen. Ook voor erkenningstrajecten voor lesmateriaal in het kader van Gezonde School kun je bij ons terecht.

Daarnaast ontwikkelt Glos Educatief content op het gebied van gezonde leefstijl voor het onderwijs. Dit doen we online (via www.gezondeleefstijlopschool.nl), in print (via het magazine GLOS) en op inspiratiesessies. Glos Educatief werkt samen met specialisten op verschillende gebieden.